Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vakna



Knuten näve, drar ut sömndrucket ben
Ryggraden leker färgglad båge
medan den mjuka magen sömnigt kurar ihop sig
Salivtorr strupe gnyr
samtidigt som utvilade läppar gäspar trött

Hör ni?

Det är morgonen som gryr













Fri vers av Baystream
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-13 14:19



Bookmark and Share


  blaite
Häftig stund du bjuder på. Skulle ju kunna va vilken tidpunkt som helst..
2010-04-14

    ej medlem längre
Låter som du är morgonmänniska
eller du kanske är allatiderpådygnetmänniska

- gillar din positivitet
som smittar av sig
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream