Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon kanske minns mina pyromaniska övningar förra året..?




Eldfängt gräs

 

att räfsa löv och visset gräs
hör våren till

jag ville hellre tända upp en brasa
men eldar sprider sig så lätt

och ingen vet
var eldfängt bränsle döljer sig
i vårens ljuva tid




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-13 14:48



Bookmark and Share


  aol
gillas häftigt sriftat,
2010-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag är själv "eldfängd och lättantändlig, cocktail fylld med bensin" (som jag skrev och sjöng i Broadway Boys på 80-talet).
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger