Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende

Porlande skratt
läkande skratt
lekande skratt
ljuvligt skratt

ett leende
som ger skratt
som visar glädje
som visar kärlek

ett leende
som döljer smärta
som döljer tårar

men ett leende
som visar ditt rätta jag
utan mask
det är ett leende som
utstrålar allt
inom dig

plocka bort masken
visa vem du igenterligen är
ditt sanna jag
och ditt leende
kommer att utstråla
allt det vackra inom dig
din skönhet
kommer att blända
alla omkring dig
du duger som du är
le ditt rätta leende
och du stålar som en sol




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-13 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna