Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet jag?

vad vet jag
om morgon dagen?
vad vet jag om mig själv?
känner jag mig själv?
jag borde nog det

eller
jag vet jag
jag vet allt om mig själv
jag känner mig själv
borde jag inte det?

men om morrgondagen
vet ingen
och om mig själv
så upptäcker jag nya sidor
lite nu och då
det kan vara
både otäcka sidor
och roliga sidor
som dyker upp
gäller bara att ta vara på dom
på rätt sätt

livet är en pågående skola
livet ut
man lär av misstag
och stärks av det
alla har vi fel och brister
ingen är perfekt
inte ens jag :)




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-13 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna