Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dig

jag tänker på dig ofta
jag saknar dig ibland
dina ord som kryddigt dofta
blev till aska i min brand

På bordet lades korten
så har det aldrig förut blåst
det var jag som stängde porten
det är du som hållt den låst

Om Vi Två nånsin varit
är vi Du och Jag igen
mycket har förfarit
men jag tänker på dig än




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-11-08 02:18



Bookmark and Share


    Jolli
Underbart söt dikt!
2006-11-15

  tonsoku
mycket fint skrivet! saknad och en gnutta oförståelse... varför blev det såhär och varför kunde vi inte jobba förbi det? smärtsamt..
2005-11-14

  kath
väldigt fin dikt om saknaden av en älskad, tycke om ditt bildspråk, det är tydligt och känsligt
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me