Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssna inte bara gå gå....

Ett liv i helvetet
där egna lagar råder
där man inte har någon talan
där man ska finna sig i allt

att ta sig bort från detta
är inte lätt
det kräver
allt då menar jag allt
gäller att man har styrka
att ta sig ut från dörren
utan att du blir hindrad på vägen
det kräver mod
det kräver tårar
det kräver
en villja av stål
en tro på sig själv
kommer du ut från dörren
har du kommit en bra bit på vägen
men vad du än gör
vänd dig inte om
lyssna inte på
"förlåt mig älskar ju dig"
lyssna inte på "falska tårar"
lyssna inte bara gå gå....

du är värd ett LIV
du är speciell för du är DU!




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 18:34



Bookmark and Share


  Anna*
Såååå suveränt bra! När bryttiden kommer och det bara handlar om att vara fast i sinnet och sluta lyssna till det som ändå inte bär under längre tid... svårt att bryta negativa cirklar men det går. Tack!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna