Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt....

Sitter på mitt ställe
solen skiner
vinden tar tag i mitt hår
blundar
här finner jag mig själv
här är bara jag
och mina skogsvänner
dom finns runt mig
dom hälsar mig välkommen
på sitt sätt
dom leker med mitt hår
dom kittlar mig under hakan
dom får mig att skratta
dom får mig att släppa alla
spänningar i kroppen
dom tar tag i mig när jag faller
för attjag senkan omfammna livet

öppnar mina ögon
känner vinden
känner glädjen
över livet här och nu

TACK




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 203 gånger
Publicerad 2010-04-13 19:03



Bookmark and Share


  Anna*
Underbar dikt om njutningen att hitta sin egen påfyllningsplats... gillar!
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna