Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ut till landet och naturen vaggan faktiskt för kulturen


Vår i luften

Vårljusa nätter
förhoppning och lust
snart man potatisen sätter

Värmande strålar
man gräver, sen pust
svagdricka medförs, vi skålar

Våren är kommen
till land och till kust
nu tuggas gräs ock från vommen

Jäser gör rommen
och skapar så lust
tissel och tassel i volmen

Uthus man målar
en arbetets dust
hoppas att skörden ger stålar

Vårljusa nätter
underbart just
gläder ock kossor och getter




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 21:03



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar hyllning till underbar tid som kommit.
2010-04-19

    ej medlem längre
Fin hyllning till våren, livet och lusten
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki