" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Typ som "En glad calypso om våren"!




Penséer och penséer

 

om ni faller i penséer
har ni inte rätt sett upp
tankspritt kan ni lätt bege er
in i en jordnära grupp!




Bunden vers (Rim) av Måna N. Berger
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-13 22:40



Bookmark and Share


  Connie
I naturen finns det varken belöning eller straff, bara konsekveser. Men en enda solstråle är nog att driva bort många skuggor ;)
2010-04-14

  walborg
Fyndigt!
2010-04-14

  Caprice! VIP
Ack, min kära vän
som "förfallit" till att rimma
ganska nära midnatts timma -
du tar dig nog igen! ;-)

Penséer bör man ej förakta
de lända ju till tankar
alltmedan skalden vankar
ty några födas ganska sakta...

Men nu ska denna diktartant
med något gott förse sig
Vi ses på diktens nystig
har krokuskrig vid siktad kant... ;-)
2010-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Många skulle behöva bli mer jordnära.

Härlig låt där med Olle.
Sjöng den faktiskt för Noel tidigare.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger