Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga båda två

Denna trasiga ängel

Försöker fixa

Denna trasiga flicka

Hur ska detta gå?




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-13 23:13



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Ängeln tänker aldrig sluta att hjälpa, han är där jämt.
2010-04-24

  oMareld
försöker och kämpar till slutet
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi