Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sussa sött:)


natten viskar

natten viskar

i ditt

öra



nära

så nära...



känner du...



smekningarna


i de lätta

vindarna...


det är jag

som

vill önska


för dig



de
vackraste

drömmar

och att de

slår in

i natt...

i morgon...

när

gryningsljuset

sakta

lockar dig


till

nya

äventyr...








Fri vers av firefire
Läst 121 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-13 23:48



Bookmark and Share


  hawkeye
Njutbara rader som smakar mer...
2010-07-01

  Anders Perols
Finstämt och känslosamt
2010-04-20

    Jenny C
Så rart och fint, och lycklig blir man när man läser.
2010-04-15

  Suzy med punkterna
Vackert ömt.....förtjusande!
2010-04-15

  LenaJohansson VIP
vackert...
2010-04-14

    Niklas H
så smeksamt o vackert. lysande D.
2010-04-14

  Emme VIP
Jättefint vännen =)
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire