Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny jacka.

Idag, påväg hem.
Hälsade två personer på mig.
Som inte pratat med mig på ungefär 2 år.
fast vi gått samma vägar.
Setts i samma skola.
Men idag hälsade de på mig.
först hon.
Sen han.
På något sätt kändes det hela ännu värre
än innan de hälsat.
De hälsade på mig,
som om jag var en annan människa
just idag.
Men det enda som var annorlunda med mig idag.
Var min nya jacka.




Övriga genrer av lolloo
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-08 08:22



Bookmark and Share


  Aida*
Riktigt snyggt!
Det är så det brukar vara
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo