Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde.

Om jag kunde måla hade jag ritat mina känslor för dig och,
Om jag kunde skriva skulle jag skrivit en kärleksdikt till dig och,
Om jag kunde sjunga hade jag sjungit en kärlekslåt för dig

Nu kan jag bara älska dig
Så rent och innerligt som är möjligt

och hoppas att det räcker.




Övriga genrer av lolloo
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-04 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo