Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att försvinna

En tanke
Som sköljs iväg av regnet.

En fantasi
som blåser utom räckhåll av vinden.

En idé
Som tappas bort i dimman

En fundering
Som försvinner under den vita fallande snön.

En dröm
Som bränns sönder av värmen




Övriga genrer av lolloo
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-06 00:51



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Sjunk in i stillheten bortom tanken
och njut.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo