Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet

Jag söker efter glädjen.
Den som faktiskt fanns där en gång.
Fast mörkret tätnar runt mig
väntar jag ändå på att ljuset ska komma
med värme

Snälla, låt ljuset komma
låt mig hitta glädjen igen
För snart försvinner jag i mörkret
och ger upp




Övriga genrer av lolloo
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-11 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo