Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det har tagit slut.

Jag kan inte tänka mig
en dag
utan din hand i min

Jag kan inte tänka mig
en natt
utan dina armar runt min kropp

Jag kan inte tänka mig
Ett liv
utan att få kyssa dig
en enda gång till.


Men jag måste.




Övriga genrer av lolloo
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 23:50



Bookmark and Share


  RedCherry
Så sant. mer kan ja nog inte säga ^^\'
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo