Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikten

Om jag skulle skriva en kärleksdikt,
med de vakraste orden jag någonsin kunde komma på.
så skulle den bli såhär:

Du




Övriga genrer av lolloo
Läst 513 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-08 00:45



Bookmark and Share


  FrökenABC
Håller med dom andra. riktigt bra.
2009-07-06

  hanziz
Väldigt kort, men otrolig känslosamt
Bra!
2009-07-06

    Scribble
så känsloladdad, bara ett ord!
Härligt att vara så ung! /S
2008-02-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Med bara ett ord
är kärleksdikten
skriven och gjord!
2008-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Genialt!
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo