Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om kärlek, acceptans och skönhet.


Jag älskar dina krokiga tår

Jag älskar dina skelande ögon,
dina håriga armar och gropiga lår.

Jag älskar bulan på din näsa,
ditt unibrow och nerbitna naglar.

Jag älskar din ojämna solbränna,
hängiga bröst och slitna hår.

Men mest av allt älskar jag dina krokiga tår.




Övriga genrer av lolloo
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo