Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och laga mig

 

 

stearinljuset
har brunnit ner
på golvet
finns högar av papper
med ord och anteckningar
som du aldrig fick se
glaset står tomt
flaskan likaså
själv är jag full
utav
ingenting
och det gör så ont
när solen lyser in
så jag gömmer mig under täcket
och tänker på att inte tänka
jag är trasig
och vill inte känna
någonting
om det inte är din ömma
beröring
så älskling
håll mig i dina armar
kyss mig hel igen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2010-04-14 09:20



Bookmark and Share


  Patricia L. Mellin
Spännande text.
2010-05-08

  caraa
Precis på pricken hur jag känner just nu! Tack för att du satte orden på sin rätta plats :) MKT skickligt!
2010-04-25

  Kim VIP
Tänkte först sällan någon vågar säga öppet: Ja är trasig. Men det är ju precis så man ofta kan känna!
Och kom också att tänka på en fysiklärare ja hade som brukade säga: Tappa inte sugen, världen är full av tappade sugar...
2010-04-20

    RedBedroom
Vacker...
2010-04-16

  Pyrén
Vackert som alltid!
2010-04-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorgligt men så vackert att det är fint att läsa ändå. =)
2010-04-14

  Gunnar Hilén VIP
jag tycker så mycket om din sorgsna stil i kärlekslängtan
2010-04-14

    ej medlem längre
Bra skrivet..
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP