Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårskrik



Solen,

böjde sig ner
strök sina värmande kyssar
över min kind

Fick mig att le
åt smörblomma och den vitaste
utav sippor

Likt Ronja jag skrek

Tömde mig tom på vinterblek
trötthet

Vinden,

byggde broar
i mitt hår

Fyllde mina lungor
med knoppande vingar

Likt Ronja jag skrek

Läppjade på den ljumma känslan
av vår












Fri vers av Baystream
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-14 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här är en annan sida av dig...romantikern...den som inte alltid är de halvdestruktiva relationernas mästerliga skildrare...

Me like

both sides

of you
2011-09-06

  Lindalou
Härlig vårig frihetskänsla i denna dikt.
2010-04-15

    Herr Ångest
Härlig känsla.. fylla lungorna med vår.. och skrika ut vintern..
2010-04-14

    ej medlem längre
styrka
2010-04-14

  blaite
Mycket vackert.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream