Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam.

Jag såg ett barn idag,
ensam på skolgården lekte.
fasten det var 40 minuter kvar.
Innan resten av barnen där leker.

Jag kände mig då lika ensam.
Som barnet på skolgården var.
enda skillnaden
Var att barnet var glatt,
inte jag.

Jag har aldrig varit helt utan vänner.
Aldrig haft massor.
men även om jag mina vänner har haft.
har jag alltid kännt mig lite
Ensam.




Övriga genrer av lolloo
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-08 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo