Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En snapsvisa hörde jag idag, skulle försöka komma ihåg den, men det lyckades inte kom bara ihåg det, som jag gjort om den till...


Se på våren...

Mel Gubben Noak

Se på våren, se på våren
som framför oss står
Den har ingen kyla
behöver oss ej skyla
Känn hur värmen
följer ärmen
ner runt magens topp!

Sommarn väntar, sommarn väntar
på sin tur i kön
krök den högra armen
för den upp till barmen
Känn den sköna
den är lisan
och vårt nästa hopp!









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-14 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt