Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dem som aldrig ser verkligheten fast den utspelar sig alldeles framför dem.......


Ordlista för dem som "blundar".....

"Blind"

Bortseende

"Bryr sig inte...."

"Blasfemiska Barriärer "

Egofixering

Escapism

Förräderi

Nonchalans

Likgiltighet

--------




Prosa av Mats Henricson
Läst 263 gånger
Publicerad 2010-04-14 18:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Open your eyes, see the lies right in front of you", som bandet Lords of the New Church sjöng.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska