Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbannad och sårad.


Ha ha ha

Ge mig ditt hjärta
och jag ska bita rakt igenom det

Ansvaret för dig...
... ja

Det har jag slängt bort

För du sa ju...

Du vill ju inte att jag ska bry mig

... sa du


Därför tänker jag nu
långsamt
smärtsamt
bita tag och trycka mina tänder genom
din kropps starkaste muskel


Förr offrade jag mitt eget välmående
för att du skulle orka leva

Ha ha ha

Vad dum jag var

För du sa ju att jag var en hycklare

Jag undrar om det ordet betyder samma sak för dig
som för mig,
för jag förstår inte

Jag förstår inte


Jag var tom
och du var full
på mina känslor och andra starka saker

Full och jävligt dum

Du ville ha tillit
uppmärksamhet
kärlek
omtanke
förnuft

Du ville ha allt

När du dock fick allt jag kan ge
slängde du iväg mig
och

Ja

Ha ha ha

Du borde smaka på blodet som är på väg ut

Känn hur det känns på tungan

Det rinner längs mina kinder
och nedför min hals

Du påstod
att detta är vad jag alltid har försökt göra

Att göra dig illa

Ha ha ha

Jag sliter isär ditt hjärta på mitten
och visar dig insidan

Min inredning är kvar i det,
men jag har flyttat ut

Du sa ju

Ja du sa ju att jag inte gick att lita på


Eller
var det inte så du menade?


Ojdå


Hoppsan





Gjorde det ont, stackars älskling?




Fri vers av Tymin
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-14 19:53



Bookmark and Share


  FREJA.G
"Jag sliter isär ditt hjärta på mitten
och visar dig insidan"

alltså dessa rader. <333333
2012-12-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara undersköna härliga argbitna tjej

förarga aldrig en gudinna!
2012-12-11

  som det kan gå
Texten ger rysningar. Bra skrivet!
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Tymin
Tymin