Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker förmedla mitt liv i ord


Livets resa



Visst är livet allvarligt

absolut,

alla oss, har en historia,

vem kan berätta den?

Tja, det finns ju dem

som andra kan skriva om

Men jag, vill berätta min egen.

Det har hänt så mycket

jag har känt så mycket.

För om 100 år, har himlen samma färg som nu,

kanske det sitter någon och undrar,

hur levde de på 1900 talet?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Christine Sabel
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-10 21:04



Bookmark and Share


    sajo
så intressant skrivet. Jag håller på att skriva en bok som jag kallar livets resa.....
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel