Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ägna en liten stund åt detta, de mest ämabla av alla ämnen..


Ord med Kärlek i.........

Kärleksbekymmer
både gott och ont, de rymmer...

Kärlekstörst
Den får mest som var först.....

Kärlekskrank
Ännu starkare, i både stör och hank

Kärlekskontrakt
bäst skrivas före genomförd akt.....

Kärleksfull
känns i både kött och hull !

Kärleksambassadör
behöver inte nå´n sufflör

Kärleksroman
kan utspelas ute på sta´n

Kärlekshistoria
Kan ge båda varsin gloria....

Kärleksbarnen
"Produkter" av de lyckliga paren

Kärleksbrist
gör livet grått och trist

-------





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 208 gånger
Publicerad 2010-04-14 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska