Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid första ögonkastet



Kom, kom.


Kom, dö i mina armar

och jag ska älska dig

tills livet åter är ditt.













Fri vers av Baystream
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-14 21:58



Bookmark and Share


  m.ricknell
oj, fantastisk.
2010-04-22

  oMareld
vackert! :)
2010-04-15

  Monika A Mirsch VIP
o, omtumlande vårkänslor
FINT!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream