Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min egen skugga



en viskning
du darrar
inte
ett andetag
lever
du
kanske
något
år

jag bränner mina tankar
på förgylld
riktigt förlorad sanning
som riktigt ryker

kanske en riktig skugga
som ser
riktigt fördjupar sig
riktigt i mig

vet du
hur mycket
du
betyder
för mig




Fri vers av Marvin
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin