Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag vaknar upp


klockan slår
pulsen slår
jag blir förbannad
riktigt förbannad
läser all fin skit
blir riktigt skakad
måste tänka efter hur jag skriver
jag luktar oren och förvirring
lyssnar på musik som vill mig
skakar känner hur jag vill
skaka detta förbannade helvetes konstiga
med avsmak
som ger mig farlig
mänsklighet
som ger en viljande identitet att bara kunna vara
kunna skrika
bara le
se
hur underbart vacker du är




Fri vers av Marvin
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-04-15 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin