Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fria funderingar kring grodskyltar




Grodorna

Grodornas gåta

vägen vattnas

av en vandring

utan mål

 

plockar

mina fjädrar

ur en hud

av hjälplös människa

 

och jag flyger

mot en aska

som brinner

av berg och kol




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-15 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö