Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De visste inte hur de skulle ta sig därifrån, helt enkelt

jag har tittat upp mot himlen i timmar
ett försök att avgöra hur mycket rött vulkanstoft som skiljer oss åt


och jag fick svar
från en människa
jag vill vara

(med?)


när jag sitter i min soffa så tänker jag bort alla kapitel jag berättat för dig
som inte stämmer

tänker att jag skulle känna annorlunda om jag var någon annan

fast jag vet att det är fel
varningslamporna har ju blinkat i ett år


jag får inte stopp på den här jävla helvetesfärden
men jag vill inte krocka




Fri vers av supersurrealist
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-15 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist