Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

awake my senses

like nectar or
syrup
your taste tickles
my tongue

the scent of
vanilla
is now riding
the wind

you look like
nothing
that's known by
my eyes

my heart is
locked
in there lingers
your warmth




Fri vers (Prosapoesi) av Kimberly Enqvist
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-15 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist