Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med fickorna fulla

jag köpte en trisslott
och fantiserade om vinsterna

jag gick till biblioteket
och lånade de gamla klassikerna

jag bokade en resa
som tog mig långt bort härifrån

jag träffade nytt folk
som fick mig att glömma dig ett tag


fumlar med fingrarna i fickan
för att finna något särskilt

o, så tomheten tar plats


jag dansade till tystnaden
och skrev sånger för de döva

jag gjorde fiender till vänner
och vänner till vykort på kylskåpet

jag blev av med ett finger
som kanske aldrig var där från början

jag gick alldeles vilse
utan att ha vetat vart jag var på väg


o, så din frånvaro tynger mig




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-06 04:17



Bookmark and Share


  Samuel_
(:
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist