Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en resa för livet

planet nådde skyarna
livet bleknade till inget

i dammet av sol och jord
blev själ och hjärta kvar

det där de kallar hemma
är mig totalt främmande

mina läppar ler mot sverige
men lungorna andas turkiet




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-28 16:27



Bookmark and Share


    läsmej
likheter bekräftar olikheter berikar bra känsla
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist