Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan lika gärna stå kvar

den där tanken du fick
men som någon redan tänkt

alla de stora vackra orden
som skrivits före dig och mig

känslan som värker så
men som plågat många fler

det där leendet du log
men som ingen såg var falskt

alla gånger du har lyckats
då någon annan hunnit först

tårarna du spillt för dem
som aldrig får veta vem du är

det blir tyngre av att veta
att alla andra haft det tyngre

i mängden av storheter
glöms lilla du så snabbt bort

hur ska du kunna få ordet
när du tillåter andras förtur

varför dumt stå kvar i kön
när alla kunderna tränger sig

du försvann någonstans nu
men inte tillräckligt långt bort

i spegeln möter jag än din blick
för nära inpå och för djupt inuti




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-11 21:35



Bookmark and Share


    LitenOskyldig
"i mängden av storheter
glöms lilla du så snabbt bort"

"i spegeln möter jag än din blick
för nära inpå och för djupt inuti"

Bra sagt Kimberly, väldans bra!
2011-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist