Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

halva mitt jag

krossat glas, blod och kartong
ingen kan laga det du slet itu

stanken av vin svider i näsan
det är tomt i soffan och var är du?

burk efter burk på diskbänken
märks det om jag kräks lite nu?

stönande ljud ifrån sovrummet
kunde hon inte bara gått hem?

i yran känner du inte igen mig
är du inte längre min vän?

krossat glas, blod och kartong
pappa försvinn inte bort igen




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist