Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aj, hör du inte?

slit ut hjärtat ur min kropp
jag står inte ut med oljudet

du får blodet att koka i mig
min puls slår vilda trumslag

mina skvallrande röda kinder
ögon som inte kan fokusera

slit ut hjärtat ur min kropp
det gör för ont när det skriker

det vrålar ut min stora kärlek
för öron som inte längre hör




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 488 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-24 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Duktiga duktiga kvinna!
Du borde skriva ännu mer :D
2011-10-16

  Miss Ericson
jättefint kimbsy <3
2011-04-24

  palefeather
Jag älskar denna!
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist