Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta vänner.

Äkta vänner är,

svårt att hitta,

svårt att lämna,

och framför allt

svårt att glömma.




Fri vers (Fri form) av zino
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-16 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino