Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spotta ut



Det värsta

som

stressar vårt

PSYKE

ÄÄR!!!

det vi håller

genom oss

som

måste

UUT...




Fri vers av zino
Läst 226 gånger
Publicerad 2013-11-09 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino