Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande


Folk

letar efter

någon

som kan tolka

drömmar,

MEN

Jag letar

fortfarande efter

någon

som kan tolka

verkligheten åt

MIG....




Fri vers av zino
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-09 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zino
zino