Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den dyrbara presenten



Den bästa

presenten du

kan ge nån

Är din

TID.

Eftersom

när du ger

din tid,

du ger en del

av ditt liv som

du kommer

aldrig att få

TILLBAKA.






Fri vers av zino
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-19 19:20



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, bra!
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

zino
zino