Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staffan


Staffan
Hette vår SO lärare
Ja en av dom, de byttes av liksom
Han avskydde kristna elever
Han avskydde kristendom
”därför var han SO lärare”

Det låter som en objektiv början
Eller nåt, eller not
T o m jappen var mer objektiv
Fast han var full varje dag…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-17 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO