Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En timme,en dag,en vecka,

Vad fann du i mig , i en sorgsen blick
Såg du den grus väg jag varje natt gick

Likt en vålnad vandrade ja runt min sjö
I väntan på kärlek eller att få dö

En tom park där ja vill somna in
Men en sömnlös natt till med en tanke på vem ska ska bli min

Ögonlocken tyngre än sten
Frusen i marken, kan inte röra mina ben

När livet stannade till fortsatte klockan gå
Allt försvann min värld blev grå

Känslan finns där , övergiven men kär
En timme,en dag,en vecka,
För alltid, mitt hjärta du bär




Fri vers av The Shadow
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-04-16 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Shadow
The Shadow