Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem viste mitt öde ?

ingen visste att de skulle bli så här.
Med Raven som höll ut sin hand och en vacker själ vid min andra sida som lutar sig mot mig.
Men änu en gång repeterar sig livet....
Blir påmind av vad som hände för ett år sen.
Ja trodde de skulle va en mer speciell dag men de kommer inte bli så.
Dagarna blir längre ju närmre ödet kommer.
Ja kan inte säga förlåt.
Men ja kan säga farväl.
En vacker värld.
En vacker person.
En underbar tid.
Ett fint leende.
Ett sagoslut.
Ja har fått de ja behövde och är inte i någons hjärta längre.
för en gångs skulle kommer ja före er.
Med min egen vilja.
Farväl




Fri vers av The Shadow
Läst 266 gånger
Publicerad 2010-05-25 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Shadow
The Shadow