Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammling med delar ja skrivit och saker som inte visats än

Försökte kasta mig ut innan ja lärt mig flyga med nya vingar

Föll hårt på marken och ligger kvar tyst och skadad.

------------------------------------------------------------------------------

Jag har levt igen tusentals nätter av plågande eld

Jag har gått tusen mil i tunnlar utan att se något ljus

Ni vill veta vem jag är och vad ja kan göra

De här är jag.

------------------------------------------------------------------------------

Allt som höll mig säkert togs bort på bara några veckor

Trodde de skulle bli bättre om ja gjorde de

Med eller utan piller är ja fortfarande samma person lika så ni

Vi är bara människor.

------------------------------------------------------------------------------

En dröm som ja vaknat up ur till slut

Men ja kommer ihåg vart den börja

Bakom all galenskap står ja fortfarande här

Ja har frågat mig själv varför eller hur de fortfarande är möjligt

Ja ångrar inget som hänt mig så här långt men förstår inte varför de hände

---------------------------------------------------------------------------------

Visa mig vad du känner

Öppna mer än bara din dörr

Låt mig famna om dig när du sover

Jag ska visa min kärlek och bära dig när du inte orkar gå

Du är min värme och jag är din kyla

Tillsammans kankse vi kan vara höst och vår

-----------------------------------------------------------------------------------

Vad jag än gör ser det ut som att ja tar ett steg fram och tio steg bak

Ingen kommer förstå hur den andra mår om man inte delar livet med den

Försöker ni förstå hur ja mår eller varför så kommer de inte gå

För ni lever inte med mig utan på sidan av

Ni är mina vänner men inte min kärlek till livet

------------------------------------------------------------------------------------

Ska ja gråta av lycka eller sorg

Ska ja välja liv över frihet av döden

Medans sorgen är min säkerhet för den tar mig närme döden

Ser mig i spegeln och reflektionen ja får tillbaka är något av ett verktyg

-----------------------------------------------------------------------------------

En blick på mig är som en yta på vatten

Jag ändras vid beröring av vid eller som ett kast av e nsten på min lättgenomträngliga yta

Är ja lika vacker när vågorna luugnat ner sig eller vill du slänga en till sten och se vad som händer

Till botten är fylld och jag inte kan stå längre.

------------------------------------------------------------------------------------

Låt mig skapas och formas efter ditt ljus

Låt mig skriva en saga att berätta om oss

Låt mig känna din värme

Låt mig älska din helhet

Vem du än är låt mig bara inte vakna upp ur min första riktiga dröm




Fri vers av The Shadow
Läst 205 gånger
Publicerad 2010-08-22 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Shadow
The Shadow