Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning eller förvirring ?

Veckan har varit lång
Men helgen är äntligen kommen
Väntat länge på slutet
Kroppen börjar domna av rädsla av mina egna tankar
Svarta moln har täckt denna natt och med kyla i sängen försöker ja ännu en gång lägga mig
Med underkläder låter ja mig tas av kylan genom ett försök att känna något
Hittar små saker att vara glad över men plågas av de dåliga tillsammans
Kroppen börjar göra ont igen av kylan och ja känner en svag lycka
I skruvad värld och med ett trasigt sinne
Försöker ja dra mig igenom sista arbetsdagen utan att göra någon ledsen
Svälter mig till kroppen lägger av
Hör mina vänners och älskades röster mumla i bakgrunden av mina egna tankar,
försöker minnas och höra vad de sagt till mig ,men slukas av min
egna hemska värld där ja blir påmind av hur ja hamnade här
Kommer inte dölja det ja vill eller ville denna helgen
När bitarna faller på plats kommer ni förstå varför ja gjort detta val

Dra mig på asfalten och släng mig över kanten
Tryck kniven mot min hals och låt de blöda
Plåga mig till ja faller
Dräng mig under iskallt vatten
Tryck piller i mig och låt mig somna
Allt är de samma utan känslor
Gör va fan ni vill, ja vill dö men ja kommer aldrig ta mitt eget liv




Fri vers av The Shadow
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-05-27 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Shadow
The Shadow