Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om flygplan och aska




Infrastruktur:3

infrastrukturens

infernaliska dån

turbiner talar

i askan

fryser min främling

 

levande lavaström

kanske stelnandet

får mig att vakna

ur det drama

som staden skapar

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Stillesjö
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-16 13:04



Bookmark and Share


  aol
stark oerhört berörande text, verkligen en av dina bättre Fredrik tycker jag,, lyfter på hatten, aol.
2010-04-18

  anits VIP
Tankeväckande
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö