Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan oss lever vardagen



Ibland känns det som att tiden inte räcker till
Spelar ingen roll
Vänder ut och in på minuterna, våra timmar
men tiden räcker inte till
Vi är i en nutid som
så fort vi försöker leva i
är ett bleknande förflutet
som sprang oss förbi
Något vi aldrig fick
Något vi aldrig hann med

Tiden räcker inte till

Jag ser på dig
ditt leende är varmt
Det är mitt
Dina ögon ser in i mina
Du gnistrar
Jag vill inget hellre
än att lägga mina händer om
dina kinder
och kyssa dig

Men tiden räcker inte till
Så fort jag sträcker mig efter dig
är ögonblicket
de där vackra sekunderna
redan förbi

Tiden räcker inte till

för mig att få vara sådär kravlöst
kär i dig













Fri vers av Baystream
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-16 13:07



Bookmark and Share


  blaite
Bra och tänkvärd text om tid som inte finns..
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream