Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fördjävlig sannning! Ord likt ett ogreppbart illamående som är en rubbad verklighet för allt för många flickor och kvinnor.


trafficking



Som ur dunklets kassavalv
min kärlek är till salu
För smutsiga lappar
kan du smeta in mig från insidan
Slå din passion blodig
Spotta på mig
och gå
Du kan hata mig
och älska dig själv
tills jag ruttnar
Lämna mig kladdig och röd
skavd och förstörd
Vem är jag
att välja
Min kropp är ett skal
en ihålig yta av vad som en gång var jag
Ett hölje som går att köpa för pengar
Du piskar mig
tvingar mig att gny
Du får stånd när jag grinar
Sav beblandas med tårar
Varenda hål svider
Jag är ett avtryck
på en av de oändliga männens
belåtna miner
Jag släpas in i det kakelbeklädda rummet
Spolas ren, vaginal tvålrengöring
Rohypnol, valium och vodka
Det ända sättet att orka
Jag står på alla fyra
Mannen med läderbältet i handen ler
Jag är tillbaka i mammas armar
innan hans ilska slickar min rygg
fräter på höft, i anal och mage
Jag är tillbaka i mammas armar
hon vaggar mig ömt
Jag finns inte längre
Jag vill aldrig vakna mer
Hon stryker mitt hår, nynnar i mitt öra

Mannen med bältet är klar
Hans flottiga handavtryck
allt som finns kvar

Jag ber henne att stanna
Jag vågar knappt viska
- Mamma, ditt minne är allt jag har











Fri vers av Baystream
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-16 13:58



Bookmark and Share


  cilax VIP
Det är så vackert skrivet
2012-01-09

  revolver
Okej.. Var ska man börja?
Jag blir frustrerad, sorgsen och uppgiven. Fuck.
Men dina ord är vackra.

"Jag är ett avtryck
på en av de oändliga männens
belåtna miner"

Fuck.
2011-11-29

  Hawk
Åkte med buss genom Teplice en gång i tiden där kilometer efter kilometer av flickor stod uppradade. Det var skitjobbigt att se, men nästan ännu jobbigare att höra många resenärers kommentarer...som om de var på nåt roligt zoo...
Mycket bra skrivet om ett angeläget ämne.
2010-04-16

  blaite
Fy fan så tung denna var. Känns ärligt och närvarande. Sånt flyt i texten. Skön läsning helt enkelt. Bra jobb Bäjen
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream