Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ljuvligt lockade du mej


Så ljuvligt lockade du mej
Till närmande
Du gick ett steg
Jag gick nog två samtidigt
Vi möttes nånstans däremellan
Men
Vad spelar det för roll…
Var vi möttes…
Själv minns jag inget av omgivningen


Men jag minns dej
Om det var ditt yttre
Eller inre som lockade mest
Vet jag inte heller
Jag minns bara att jag föll
Och du gjorde mej inte besviken
Kärlek i sinnlig
Och köttslig extas
Lust i dubbelt mått

Efteråt låg vi utmattade på rygg
Och log fåniga leenden
Som om, vi aldrig upplevt nåt sånt förr
Och vi hade nog knappast det
Vi var…. Tagna
Övertagna av varandra….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-18 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO